Technisch Systeembeheerder

Functieomschrijving

Als jij aan onze groene missie wilt bijdragen door ook niet te praten maar te doen, te helpen met het (security) technisch beheren, beveiligen, onderhouden en optimaliseren van de IT-infrastructuur, ben jij de Technisch Systeembeheerder die wij zoeken!


Jouw Organisatie

Greenchoice is een digitaal georiënteerde organisatie met veel focus op groei. Hierbij ligt een grote nadruk op IT-ontwikkeling. Voor onze medewerkers hebben wij een modern werkconcept en bijbehorende infrastructuur. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen inbreng, zelfstandigheid. Pragmatische oplossingen, korte lijnen en doelgerichtheid zijn kenmerken die onze (IT) organisatie typeren.


Jouw Team IT Operations:
Het team IT Operations binnen Greenchoice bestaat uit 8 enthousiaste medewerkers die zorgdragen voor de continuïteit, hoge beschikbaarheid en beveiliging van het IT-landschap en voor alle dagelijkse dagelijkse die komen kijken. We zijn gedreven, creatief, collegiaal en positief kritisch.


Jouw functie:
Je voert zowel security-, netwerk- als systeemverbeteringen door, dat de prestaties van organisatiesystemen en processen doorlopend zijn geoptimaliseerd, beveiligd en incidenten geminimaliseerd. Dit gaat en via de reguliere processen en incidenten. Daarnaast kan jij de verantwoordelijkheid nemen om enkele interessante projecten voor verbeteringen uit te voeren. (oa. Moderne werkplek, Cloudmigratie) Deze projecten worden zoveel mogelijk 'agile' uitgevoerd.

Wat bieden wij?

Jouw profiel:
Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar concreet aantoonbare systeem- en netwerkbeheer ervaring (Netwerk switches, Fortinet Firewall, Vmware, Microsoft AD-AAD en security). Deze ervaring heb je opgebouwd binnen de complexiteit van een twin-datacenter met cloud koppelingen (Hybrid-cloud). Je hebt ervaring met het werken op ITIL gestandaardiseerde processen. Je hebt aandacht voor kwaliteit en detail en neemt een relevante technische kennis en ervaring op het gebied van security mee.

Je bent op korte termijn beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Je bent oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je initiatiefrijk, gebruik je je gezond verstand en kan je goed zelfstandig én in teams werken.


En daarnaast:

 • Vind je 'groen' boeiend
 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen
 • Ben je nieuwsgierig van aard en hou je van op z'n Rotterdams aanpakken
 • Een marktconform salaris
 • Een geweldige mooie vlakbij werkplek in een hip monumentaal pand Rotterdam Centraal
 • Een NS-Business Card, wil je natuurlijk het OV ontmoeten
 • Ruim 300 enthousiaste collega's
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Gedurende het jaar organiseert onze activiteitencommissie hele sportieve, creatieve en toffe activiteiten.
 • Buiten Coronatijd om de week hebben we een borrel in onze stamkroeg Ayla.
 • Een duurzamer leven, want pas op: het is besmettelijk!


Wij bieden jou

Over Greenchoice
Als Nederlands eerste duurzame energieleverancier leveren wij onze klanten al 18 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Hiermee zijn wij de trotse en échte pioniers van groene energie. Gelukkig zijn we met elkaar steeds bewuster bezig met verduurzamen, maar wij vinden dat het sneller moet. Schoffel? Door samen met onze klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en het gas wat we (nu niet) gebruiken te compenseren. En dat is waar wij iedere dag hard aan werken: Nederland steeds een stukje groener maken. Doe je mee?


Solliciteren of meer weten?

Lijkt het je wat en voldoe je aan het profiel dat we schetsen? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Reageren kan tot 15 februari 2021 via de sollicitatieknop. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen. Zodra we een kandidaat hebben gevonden zullen we de vacature, mogelijk eerder dan de hiervoor genoemde sluitingsdatum, sluiten. Vragen over de functie kun je stellen aan Roger Keizer (Roger.Keizer@greenchoice.nl).