Procesexpert Team Betalingsverwerking

Functieomschrijving

Team Betalingsverwerking

Team Betalingsverwerking is het team dat binnen Operations verantwoordelijk is voor alle inkomende en uitgaande betalingen. Op het gebied van betalingsverkeer regelen wij alles voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Daarnaast beheren wij de communicatie met instanties zodat het betaalproces ook voor deze groep klanten goed is ingericht. In verband met uitstroom zijn we op zoek naar een Specialist Operations met de rol van Procesexpert.

 

De functie: Procesexpert Betalingsverwerking

Als Procesexpert Betalingsverwerking ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van specialistische werkzaamheden binnen het team, fungeer je als vraagbaak en ondersteun je collega’s met het bedenken en doorvoeren van verbeteringen. Je bent een belangrijke schakel tussen team Betalingsverwerking en team Debiteurenbeheer en zorgt in samenspraak voor een optimaal betaal- en aanmaanproces. Naast deze werkzaamheden heb je telefonisch contact met onze klanten. Voor alle werkzaamheden die je oppakt geldt dat je geldende klant- en marktafspraken en wet- en regelgeving kent en actief toepast.

 

Als procesexpert ben je naast het oppakken van de veel voorkomende werkzaamheden, continu bezig met het naar boven halen en doorvoeren van verbeteringen op werkwijzen, processen en rapportages. Deze verbeteringen zijn nodig om onze klant op de meest klantvriendelijke en efficiënte manier te bedienen en dragen bij aan de verdere uitbouw van Team Betalingsverwerking. Dit doe je door deel te nemen aan relevante projecten voor het team, maar kan ook tot uiting komen in het schrijven van wijzigingsverzoeken en het optekenen procesbeschrijvingen. Je bent als procesexpert boegbeeld van het team naar de operatie en rest van de organisatie en zoekt zowel binnen als buiten het team actief samenwerking op om je verbeteringen door te voeren. Hiervoor kan je je goede netwerk binnen het bedrijf aanwenden en ben je niet gemakkelijk uit het veld te slaan als zaken anders lopen dan in eerste instantie gepland. Je hebt een goede blik op wat Greenchoice nu, maar zeker ook in de toekomst nodig heeft en werkt vanuit goede kennis van de relevante systemen en werkwijzen binnen Greenchoice.

 

Wat bieden wij?

Wat breng je mee?

  • Aantal jaren relevante werkervaring;
  • Kennis en toepassing van Lean in je werk;
  • Proceskennis van betalingsprocessen;
  • Een positief kritische blik die je toepast in het werk en om continu te verbeteren;
  • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen en oordeelsvorming;
  • Je gaat in alles wat je doet klantgericht en kwaliteitsgericht te werk;
  • Je kan zelfstandig werken en bent niet bang om verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen;
  • Je kan goed samenwerken, zowel met je directe collega’s, als teamoverstijgend;
  • Ervaring in / kennis van de energiemarkt is een pré;
  • Je werkt minimaal 32 uur per week.

 

Reageren

Zie jij jezelf werken als Procesexpert Betalingen binnen Greenchoice en voldoe je aan wat we schetsen? Dan zien we jouw motivatiebrief en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Reageren kan tot 9 december 2019. Vragen over de functie kun je stellen aan Roelof Bults (roelof.bults@greenchoice.nl).