Network Security Engineer

Omschrijving

De functie van Network Security Engineer

Je komt ons Team IT Operations helpen met het (security) technisch beheren, beveiligen, onderhouden en optimaliseren van de IT-infrastructuur. Je voert zowel security- als systeemverbeteringen door, zodanig dat de prestaties zijn geoptimaliseerd, beveiligd en incidenten geminimaliseerd. Je hebt ervaring met het werken op ITIL gestandaardiseerde processen. Je hebt aandacht voor kwaliteit en detail en neemt een dosis relevante technische kennis en ervaring op het gebied van security mee.

 

Ons team IT Operations

Ons Team IT draagt zorg voor het versterken en ontwikkelen van het IT-landschap waarop onze organisatie doelmatig en efficiënt werkt. Flexibele dienstverlening, maatwerkoplossingen en online toepassingen staan centraal. Team IT draagt op die manier dagelijks bij aan de uitstekende service die Greenchoice levert. Daarbinnen zorgt Team IT Operations voor de continuïteit en beveiliging van ons IT-landschap en voor alle dagelijkse uitdagingen die daarbij komen kijken.


 Jouw profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar concreet aantoonbare systeem- en netwerkbeheer ervaring (Netwerk switches, Firewall, Vmware, Microsoft AD-AAD en security). Deze ervaring heb je opgebouwd binnen de complexiteit van een twin-datacenter met cloud koppelingen (Hybrid-cloud). Je bent op korte termijn beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Je bent oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je initiatiefrijk, gebruik je je gezond verstand en kan je goed zelfstandig én in teams werken.

Wat bieden we jou?

  • Marktconform salaris
  • Bonusregeling waarbij maximaal 3 maandsalarissen worden uitbetaald
  • Een NS Businesscard, want je reist natuurlijk met het OV
  • Een geweldig mooie werkplek in een hip monumentaal pand vlakbij Rotterdam Centraal
  • Ruim 300 enthousiaste collega’s
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
  • Gedurende het hele jaar organiseert onze activiteitencommissie sportieve, creatieve en toffe activiteiten.
  • Om de week hebben we een borrel in onze stamkroeg Ayla.

 

Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 bezig met 100% groene energie en daarmee zijn wij – samen met klanten en partners - échte voorlopers. Wij zijn er trots op dat we ‘Beste uit de test’ zijn (Consumentenbond 2015 en 2016) én Duurzaamste Merk van Nederland (SBIndex 2017). Met 300 enthousiaste collega’s werken we aan steeds meer trouwe tevreden klanten. Inmiddels leveren wij als enige grote partij uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas aan ruim 400.000 klanten, groot en klein. Het is onze ambitie marktleider te worden in het meest groene deel van de energiemarkt. Hoe? Door gebruik te maken van de meest duurzame energietechnieken en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. IT speelt een cruciale rol in nagenoeg al onze kernprocessen en het realiseren van onze duurzame doelen. Recent werden we uitgeroepen tot “Beste IT-werkgever Energie-challengers” (IDG 2017). Goed en veilig IT-beheer wordt voor Greenchoice steeds belangrijker. Daarom zijn we voor ons team IT Operations op zoek naar een Security Engineer.

 

Ben jij de juiste kandidaat?

Zie jij jezelf als Security Engineer bij Greenchoice en voldoe je aan wat we schetsen? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Reageren kan tot 17 februari 2019 via onderstaande knop. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arend Hilhorst, Manager IT Operations via arend.hilhorst@greenchoice.nl.


Wat bieden wij?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en hierop wordt niet ingegaan.