.Net Ontwikkelaar

Functieomschrijving

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland en ook ‘De Beste’ (Consumentenbond 2015 en 2016). Wij leveren als enige grote partij uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas aan ruim 500.000 klanten. Ons doel: een schonere wereld op basis van 100% groene energie. Dat doen we door zo veel mogelijk tevreden klanten van groene energie te voorzien én ze helpen met besparen en zelf energie opwekken. Wij zijn een dynamische, innovatieve en klantgerichte organisatie met circa 300 enthousiaste medewerkers. De ontwikkelingen binnen Greenchoice gaan razendsnel en wij groeien hard. Daarom zijn we voor ons team IT Development op zoek naar een enthousiaste .NET Ontwikkelaar.

 

Ons team IT: maatwerk en innovatie

Team IT zorgt met circa 50 collega’s voor het versterken en ontwikkelen van het applicatielandschap om de organisatie doelmatig en efficiënt te laten werken, in lijn met onze groene strategie, visie en doelen. Flexibele dienstverlening, maatwerkoplossingen en online toepassingen staan centraal. Team IT draagt dagelijks bij aan de uitstekende service die Greenchoice levert en wij streven naar een zo kort mogelijke Time to Market. Bij de ontwikkeling van de kernapplicaties spelen onder andere innovatie, procesoptimalisatie en aansluiting op regelgeving een belangrijke rol.

 

Onderscheidend door zelfbouw applicaties

Wij geloven in de onderscheidende kracht van zelfbouw en eigen beheer, zowel in applicatieontwikkeling als IT-infrastructuur. De komende jaren werken we hard om onze codebase volledig te vernieuwen. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe producten en implementeren we allerlei wettelijke wijzigingen. Bij ons werken als ontwikkelaar vraagt je dus om zowel met de oude technologieën als ook met de nieuwe ontwikkeltechnieken uit de voeten kunnen.

 

De functie van .NET Ontwikkelaar

Je gaat in een van onze scrumteams werken aan de ontwikkeling van diverse (web) applicaties, API’s  en microservices. Hierbij zal je zowel in Back-end als in Front-end applicaties werken. Jouw werk bestaat uit meedenken, het ontwerpen en het ontwikkelen van de aanpassingen of de nieuwe functionaliteit. Je bent in staat om complexe systemen te analyseren en deze op een gecontroleerde manier te kunnen aanpassen of migreren. Uitgangspunt bij Greenchoice is dat er ‘altijd een oplossing is’.

 

Jouw profiel

Je hebt een HBO+ werk/denkniveau en minimaal drie jaar aantoonbare ervaring als applicatieontwikkelaar. Je werkt proactief, nauwgezet en methodisch aan projecten. Je bent communicatief sterk, in woord en op schrift. Onze voertaal is Nederlands. Zowel in teamverband als individueel kan je goed presteren. Je bent oplossingsgericht met gevoel voor wat een klantgerichte eigentijdse organisatie nodig heeft.

 

De volgende technologieën beschouwen wij als jouw standaard gereedschap en als benodigde kennis:

 •  Visual studio
 • Azure DevOps / Git
 • C# / VB / SQL
 • ASP.NET MVC / Web API
 • Entity Framework
 • Agile / Scrum
 • Unit testing / SOLID / DI / IoC
 • Microsoft SQL Server
 • Kennis van de energiemarkt is een pré
 • Kennis van vue.js en microservices is een pré
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse taal

Wat biedt Greenchoice jou?

De functie is voor 32-40 uur. Werken bij Greenchoice betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Je bent dan ook bereid om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Je woont maximaal op een uur reistijd van ons hoofdkantoor in Rotterdam (vlakbij het Centraal Station). Greenchoice kenmerkt zich door vernieuwing en verbetering, een informele werksfeer, relatief jonge collega’s en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast krijg je bij Greenchoice goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Bonusregeling van maximaal 3 bruto maandsalarissen per jaar
 • Goede pensioenregeling
 • Personeelsuitjes en een tweewekelijkse borrel
 • Bruto maandsalaris tussen €3.000 – 4.500

Wat bieden wij?

Ben jij de juiste kandidaat?

Zie jij jezelf als .NET ontwikkelaar bij Greenchoice en voldoe je aan wat we schetsen? Dan zien we jouw uitgebreide motivatie en CV graag zo snel mogelijk. Voor vragen over de functie kun je ook contact opnemen met een van de Teamleiders IT - Mick Fens (mick.fens@greenchoice.nl) of Marco Vossen (marco.vossen@greenchoice.nl).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!