Medewerker Inside Sales MKB

Omschrijving

Ben jij servicegericht, heb je gevoel voor commercie en wil jij bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Dan ben jij de sales collega die wij zoeken!


Het gaat om een tijdelijke vacature voor de periode oktober tot en met januari, met de mogelijkheid tot verlenging.Jouw functie:

Je werkt binnen het subteam MKB van het team Sales Zakelijk. Jij bent hét aanspreekpunt voor alle MKB klanten van Greenchoice en helpt hun graag verder met vragen over de producten die Greenchoice aanbiedt. Zo zorg jij ervoor dat we uitstekende service blijven verlenen en klanten ons waarderen. Je maakt daarnaast offertes en verwerkt aanmeldingen en verlengingen via ons klantsysteem. Je helpt bij het verbeteren van processen, je signaleert knelpunten en handelt oplossingsgericht. Zo help jij ons mee de zakelijke markt te veroveren!

Wat bieden wij?

Jouw profiel:

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, ervaring met klantcontact en het werken in klantsystemen. Je werkt zelfstandig en plant en organiseert je eigen werk op een logische en efficiënte manier. Je bent doelgericht, gedreven en neemt initiatief. Ervaring binnen de energiemarkt is een pré. En uiteraard:

 • Heb je een groen hart
 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen
 • Hou je van aanpakken


Jouw Team

Je komt te werken binnen team Sales Zakelijk. Dit team is opgedeeld in een aantal kleinere subteams namelijk: MKB & Desksales, Accountmanagement en Europese Aanbestedingen & Collectieven. Het team Sales Zakeijk bestaat uit een jonge en energieke groep van in totaal 27 gedreven medewerkers. We nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen werkzaamheden maar zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Dagelijks bouwen we nieuwe klantrelaties op en zorgen we dat onze huidige klanten helemaal tevreden zijn. Zo dragen we bij aan de groei van Greenchoice.


We bieden jou

 • Een marktconform salaris
 • Een NS Businesscard, want je reist natuurlijk met het OV
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Een geweldig mooie werkplek in een hip monumentaal pand vlakbij Rotterdam Centraal
 • Ruim 300 enthousiaste collega’s
 • Gedurende het hele jaar organiseert onze activiteitencommissie sportieve, creatieve en toffe activiteiten.
 • Om de week hebben we een borrel in onze stamkroeg om de hoek
 • Een duurzamer leven, want pas op: het is besmettelijk!


Meer over Greenchoice
Als Nederlands eerste duurzame energieleverancier leveren wij onze klanten al 17 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Hiermee zijn wij de trotse en échte pioniers van groene energie. Gelukkig zijn we met elkaar steeds bewuster bezig met verduurzamen, maar wij vinden dat het sneller moet. Hoe? Door samen met onze klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en het gas wat we (nu nog) gebruiken te compenseren. En dat is waar wij iedere dag hard aan werken: Nederland steeds een stukje groener maken. Doe je mee?


Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij het helemaal zitten? En kun je concreet aantonen dat je ervaring en persoonlijkheid aansluit op wat we hierboven aangeven? Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Als je nog vragen hebt, stel die dan gerust aan Robbert de Bie (Manager Sales Zakelijk) via 06 36123388.


Hulp van andere organisaties (acquisitie) bij het vinden van kandidaten wordt niet gewaardeerd.