Functioneel beheerder AFAS

Omschrijving

Als Nederlands eerste duurzame energieleverancier leveren wij onze klanten al 17 jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Hiermee zijn wij de trotse en échte pioniers van groene energie. Gelukkig zijn we met elkaar steeds bewuster bezig met verduurzamen, maar wij vinden dat het sneller moet. Hoe? Door samen met onze klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en het gas wat we (nu nog) gebruiken te compenseren. En dat is waar wij iedere dag hard aan werken: Nederland steeds een stukje groener maken. Doe je mee?

 

Als jij aan onze groene missie wilt bijdragen door niet te praten maar te doen, veel kennis hebt van AFAS en projectmatig kan werken, dan ben jij de Functioneel Beheerder AFAS die wij zoeken!

 

Team Finance & Accounting en HR 

Je komt te werken binnen team Finance maar zal veel samenwerken met Team HR. Je werkt voor Greenchoice in Rotterdam maar bent ongeveer twee dagen per week in Rosmalen bij onze dochteronderneming Kieszon. In beide organisaties en beide teams (Finance en HR) staan er verschillende projecten klaar die in AFAS verwezenlijkt moeten worden. Eerste uitdagingen zijn het ontwikkelen van een autorisatiematrix en het digitaliseren van de in-uit- en doorstroom.

 

Jouw functie: 

Je configureert nieuwe functionaliteiten binnen AFAS in samenwerking met keyusers binnen HR en Finance. Bij wijzigingen maak je een gebruikershandleiding en train je users in het gebruik. Je kunt zelfstandig workflows opzetten en onderhouden. Je analyseert tweedelijns incidenten, meldingen en wijzigingsverzoeken en zorgt voor oplossingen. Je kan analyses bouwen en onderhouden. Voor Finance en HR ben je het eerste aanspreekpunt. Voor echte derdelijns problemen schakel je met een externe partij. Je borgt dat we in controle zijn over alle wijzigingen die door ons en eventuele derde partijen in AFAS worden doorgevoerd. Jij geeft afwijkingen of knelpunten zelf door wanneer je deze ontdekt en zoekt ook zelf naar specificaties en oplossingen. Je draagt bij aan de doelstellingen van een efficiëntere HRM en Finance-organisatie door digitalisering en optimalisering van processen. Je stelt jaarlijks een gedragen plan op, waarbij de prioriteiten goed onderbouwd zijn en duidelijk is welke waarde de initiatieven die je onderneemt toevoegen.

 

Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen. Waar kan het beter qua functionaliteiten? Hoe kan het oplossen, afhandelen en testen beter worden aangepakt? Jij hebt een visie op de inrichting van AFAS en adviseert hier Finance en HR in. Het doel is om de bedrijven Greenchoice en Kieszon, elk met hun onderscheidende processen verder te optimaliseren en te digitaliseren. De teams zijn de drijvende krachten achter de projecten en jij bent de expert/adviseur. 

Wat bieden wij?

Jouw profiel:

 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring als functioneel beheerder AFAS
 • Je hebt ervaring met AFAS Profit, InSite en OutSite
 • Je hebt ervaring met procesverbetering en projectmatig werken
 • Kennis van en affiniteit met HR- & Financiële processen, ICT-oplossingen en operationeel procesdenken
 • Je bent zelfstartend, gericht op samenwerken en probleemoplossend ingesteld 

 

En daarnaast:

 • Vind je ‘groen’ boeiend
 • Wil je graag onderdeel zijn van een actieve jonge club mensen
 • Ben je nieuwsgierig van aard en enthousiast over je vak
 • Heb je een lekkere “hands on approach”. Of je weet gewoon van op z’n Rotterdams aanpakken, dat eigenlijk liever.

 

We bieden jou

 • Een marktconform salaris tussen €2.700 – €3.900
 • Een bonusregeling waarbij op jaar basis maximaal 3 maandsalarissen behaald kan worden
 • Een geweldig mooie werkplek in een hip monumentaal pand vlakbij Rotterdam Centraal
 • Een NS Businesscard, want je reist natuurlijk met het OV
 • Ruim 300 enthousiaste collega’s
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Gedurende het hele jaar organiseert onze activiteitencommissie sportieve, creatieve en toffe activiteiten.
 • Om de week hebben we een borrel in onze stamkroeg Ayla.
 • Een duurzamer leven, want pas op: het is besmettelijk!

 

Solliciteren of meer weten?

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel dat we schetsen?  Dan zien we jouw motivatie en CV graag zo snel mogelijk tegemoet. Reageren kan tot 30 september 2019.

 

Hulp van andere organisaties (acquisitie) bij het vinden van kandidaten wordt niet gewaardeerd.

 

Kiezen voor groen

Werken bij Greenchoice betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Je bent dan ook bereid om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Ons kantoor is vlakbij Rotterdam CS. Je woont bij voorkeur op maximaal een uur reistijd daarvan. Kijk voor meer informatie over onze groene doelen en onze aanpak op www.greenchoice.nl